Ramla

| No Comments

Jag skulle ta ur en sticka ur Rickards fot idag och lade honom på sängen (hans säng) och Marcus bredvid. Tittade på Rickards fötter. Trettio sekunder senare säger det DUNS och Marcus ligger på golvet. Han är ju så himla rörlig och vänder och vrider på sig och försöker att krypa. Jag är inte riktigt van vid det än.

Han slog sig inte så mycket (han grät mer när han ramlade från sittande och slog näsan och munnen i golvet), sängen är inte så hög, men ändå. Aj vad ont det gjorde i mammahjärtat. Mitt lilla kryp.

Det fåniga är att jag VET ju att han kryper omkring. Imorse lade jag honom långt in i vår säng (som just nu är 160x200 eftersom det bara är jag och Marcus som sover där) och gick på toa och hämtade en blöja. När jag kom tillbaka hade han flyttat sig en meter och senare sa jag till Christian att man måste vara varsam med var man lägger honom. Sa samma sak till en kompis senare på dagen. Och ÄNDÅ lägger jag honom i Rickards säng och tror att han ska ligga still. Dumma mig.

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by Inger published on July 14, 2010 10:18 PM.

Ett litet kryp was the previous entry in this blog.

Matvägran is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.