Junibacken

| No Comments

Rickards dagis var stängt och vi hade lovat Junibacken tillsammans med bästisen A. Tyvärr blev både A och brorsan sjuka så vi var själva där. Rickard älskar att vara där och hittar numera överallt. För Marcus blev det första gången som han var på golvet, tidigare har han bara hängt i selen.

Han älskade det. Först var vi i Hellsingrummet och tittade på en föreställning. Han var förtrollad, tittade med stora ögon och följde med i allt. Sen tog vi sagotåget och det var väl ok. Villa villekulla var underbart, han kröp över underallt och hade jättekul. Rickard drog in honom på toaletten och han kröp ut igen, gång på gång.

Efter fikat var vi i Hellsingutställningen igen och Marcus tröttnade aldrig på att krypa in i sjörövarskeppet. Jag bar honom bort till det böljande golvet och där kröp han runt hur länge som helst. Vi gick till det första sagorummet och att krypa på kullersten var tydligen bland det bästa han nånsin gjort. Slogs bara av att äta jord och blad ur blomkrukorna, även annars en favoritsysselsättning. Nu var det plastjord och dito blad, men det gick bra ändå.

Det var två nöjda killar som åkte spårvagn hem!

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by Inger published on October 1, 2010 9:19 PM.

En? was the previous entry in this blog.

Sjalträff is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.